Zamislite budućnost

Predstavljamo liniju proizvoda Garmin Drive

Bilo da se često vozite do prodavnice sa namirnicama ili vozite do aerodroma gde čekate klijente, Garmin Drive ima GPS navigacioni uređaj koji odgovara vašim potrebama.

Kako bi se omogućila sigurnija vožnja i povećala svesnost vozača o situaciji u saobraćaju, cela linija Garmin Drive™ proizvoda sadrži funkciju upozoravanja vozača.

Saznajte više o upozorenjima za vozača

Pogledajte videozapis

Garmin Drive

Garmin Drive sadrži sva korisna upozorenja za vozača koja upozoravaju na oštre krivine, , umor2, promenu ograničenja brzine, pružne prelaze itd. Jednostavno se koristi i sa lakoćom vas vodi do odredišta. Zahvaljujući usluzi Foursquare, isporučuje se sa milionima prethodno učitanih novih i popularnih mesta.

 1. Dostupno na LMT verzijama. Uslovi i odredbe korišćenja Lifetime saobraćajnog paketa
 2. Upozorenje na umor oglašava se nakon dužeg vremena neprekidne vožnje rutom bez dužih zaustavljanja..

Foursquare

Prethodno učitani podaci aplikacije Foursquare dodaju milione novih i popularnih mesta.

Izravan pristup

Pojednostavljuje kretanje do odabranih složenih odredišta, kao što su trgovački centri ili aerodromi.

Garmin Real Directions

Funkcija Garmin Real Directions daje govorna uputstva kakve biste dobili od prijatelja i koristi prepoznatljive orijentire, zgrade i signalizaciju.

Pogledajte videozapis

Garmin DriveSmart

Ostanite fokusirani na ono što se nalazi ispred vas, ali i povezani putem prilagodljivih pametnih obaveštenja koje se prikazuju na ekranu navigacionog uređaja. Navigacija sa glasovnom aktivacijom (na određenim modelima) i hands-free pozivanje putem Bluetooth veze omogućuju vam dolazak na odredište i primanje poziva dok su vam ruke na upravljaču. Sadrži sve funkcije za povećanje svesti vozača na okolinu koje upozoravaju na oštre krivine, umor2, promenu ograničenja brzine, pružne prelaze itd. Bird's Eye i photoReal prikaz raskrsnica pomažu vam u jednostavnoj navigaciji prelazima. Garmin aktuelni podaci o saobraćaju putem aplikacije Smartphone Link ili digitalne saob. informacije osiguravaju vam vožnju bez opterećenja gde god se nalazili.

 1. Za primanje pametnih obaveštenja na navigacioni uređaj, potrebno je preuzeti besplatnu aplikaciju Smartphone Link. Potreban je pametni telefon sa omogućenom Bluetooth vezom (prodaje se odvojeno)
 2. Ako postoji, primeniće se naplata prenosa podataka. Obratite se svom provajderu mobilnih usluga kako biste dobili informacije o svom internet paketu i ceni roaminga. Može biti potrebna pretplata.
 3. Uslovi i odredbe korišćenja Lifetime saobraćajnog paketa

Smartphone Link

Ako želite primati informacije u realnom vremenu kao što su vremenski uslovi ili stanje u saobraćaju i pametna obaveštenja koje upozoravaju na pozive, poruke i poruke e-pošte, preuzmite mobilnu aplikaciju Smartphone Link koja povezuje vaš navigacioni uređaj sa iPhone ili Android uređajem.

Pogledajte videozapis

Pametna obaveštenja

Prilagodljiva kratka obaveštenja sa pametnog telefona omogućavaju vam prikaz poziva, poruka i drugih aplikacija na ekranu navigacionog uređaja.

Hands-free pozivanje

Bluetooth tehnologija omogućuje bežično povezivanje za hands-free pozive.

Garmin DriveAssist

Ugrađena kamera za snimanje vožnje neprestano snima vožnju i automatski čuva videosnimak prilikom sudara, a GPS beleži tačno mesto i vreme događaja. Sadrži sva upozorenja za vozače sa dodatnim upozorenjima kamere poput upozorenja na frontalni sudar i upozorenja na izlazak iz trake. Osim toga primate upozorenja za kretanje kada ste zaustavljeni, a vozila ispred vas se počnu kretati.

 1. U nekim se nadležnostima snimanje ili javno prikazivanje fotografija ili videozapisa sa ljudima ili njihovim vozilima kako koriste proizvod može smatrati povredom prava na privatnost. Vaša je odgovornost da se upoznate i poštujete važeće zakone i prava na privatnost u vašoj nadležnosti.
 2. Funkcija upozoravanja u određenim slučajevima može biti ograničena. Pojedinosti potražite na Garmin.com/warnings .
 3. Uslovi i odredbe korišćenja Lifetime saobraćajnog paketa

Garmin Real Vision

Kada se počnete približavati odabranom odredištu, ekran vašeg uređaja prebaciće se na prikaz kamere, a strelica jarke boje pokazivaće na mesto na koje želite stići.

Upozorenje na frontalni sudar

Upozorava vas da vozite preblizu automobila ispred vas.

Upozorenje na izlazak iz trake

Upozorava vas ako skrećete sa puta ili u traku sa saobraćajem iz suprotnog smera.

Garmin DriveLuxe

Elegantno metalno kućište uređaja DriveLuxe estetski se može uklopiti u unutrašnjost svakog vozila. Magnetski nosač sa napajanjem čuva vaš DriveLuxe na sigurnom dok vozite, a istovremeno ga i napaja. Dvostruka orijentacija omogućava upotrebu u vodoravnom i vertikalnom položaju. Zahvaljujući korisnim upozorenjima za vozača ostanite fokusirani na ono što se nalazi ispred vas, ali i povezani putem prilagodljivih pametnih obaveštenja koje se prikazuju na ekranu uređaja.

 1. Za primanje pametnih obaveštenja na navigacioni uređaj, potrebno je preuzeti besplatnu aplikaciju Smartphone Link. Potreban je pametni telefon sa omogućenom Bluetooth vezom (prodaje se odvojeno)
 2. Ako postoji, primeniće se naplata prenosa podataka. Obratite se svojem prodajvderu mobilnih usluga kako biste dobili informacije o svojem internet paketu i ceni roaminga. Može biti potrebna pretplata
 3. Uslovi i odredbe korišćenja Lifetime saobraćajnog paketa

Predivan dizajn

Elegantni metalni dizajn sadrži magnetski nosač sa napajanjem koji vaš Garmin DriveLuxe čuva na sigurnom dok vozite, a istovremeno ga i napaja.

Aktuelni podaci o stanju saobraćaja

Uz poboljšanu saobraćajnu pokrivenost u gradovima, ruralnim područjima i autoputevima uz osvežavanje podataka svake minute, Garmin podaci o saobraćaju osiguravaju vam vožnju bez opterećenja gde god se nalazili.

Saznajte više

Kamere za merenje brzine i prolazak kroz crveno svetlo Upozorava vas kad se približavate kamerama za merenje brzine i prolazak kroz crveno svetlo. *Nije dostupno u svim regijama
Približavanje zastoju Na određenim modelima upozorava kad se približavate sporom saobraćaju ili zastoju.
Izbegavanje prometa Na odabranim modelima omogućava izbegavanje gužve i daje obilazne rute koje štede vaše vreme. Bez pretplate i bez naknade.
Upozorenje na umor Predlaže vreme i nadolazeća mesta za odmor nakon višesatne vožnje.
Oštre krivine Upozorava na nadolazeće oštre krivine na ruti kretanja.
Promene ograničenja brzine Upozorava na promene ograničenja brzine.
Zone škole u blizini Oglašava zvučno upozorenje i prikazuje upozorenje na ekranu svaki put kad se približite zoni škole. Prikazano ograničenje brzine takođe se menja u ograničenje brzine u zoni škole.
Upozorenja na pružne prelaze Upozorava vas kad se približavate pružnim prelazima..
Prelazi za životinje Upozorava vas kad se približavate prelazima za životinje.
Pogrešan smer u jednosmernoj ulici Upozorava vas kada vozite u pogrešnom smeru jednosmernom ulicom.

Uparite Drive sa kamerom

Kada Drive uparite sa kamerom, Garmin vas pokriva od nazad, od napred i iz svih drugih smerova.

Garmin Dash Cam

Vozite sa pouzdanim svedokom događaja na putu.

Saznajte više
BC 30 bežična pomoćna kamera

Prilikom vožnje unazad lako ćete videti vozila, pešake i druge prepreke.

Saznajte više
Garmin Babycam

Kada putujete sa decom, babyCam funkcioniše kao monitor za bebe u vozilu..

Saznajte više